نگاهی به گذشته مشکوک موسوی و همسرش در سالهای قبل از انقلاب
گلپور نويسنده کتاب جنجالی شنود اشباح:
دو خواهر؛ يكي سوگلي هويدا و ديگري همسر موسوي
موسوي در آمريكا دانشجو نبود

گلپور به ضرورت دقت مردم هوشيار در يافتن پاسخ مناسب به اين سؤال راهبردی پرداخت كه: چگونه در ضداسرائيلي ترين پديده تاريخ صهيونيسم (یعنی پیروزی انقلاب اسلامی)، سيّدي از اعضاي شبكه مزدوران حقوقبگير سفارت منحوسه صهيونيستي (با مهندسی افکار عمومی و حتی حمایت برخی خوبان و خواص ) به عرصه ی رقابت انتخاباتی و حتی به كليديترين پُست اجرايي جمهوري اسلامي رسانده ميشود؟!
وي با اشاره به اينكه رستنگاه سيدابوالحسن بنيصدر از حيث اصول و التزام به آن با ولايت و روحانيت اصيل انقلاب، يكي نبود، افزود: بنده با نهايت احترام از باب ادای وظيفه خود، به عنوان يك شهروند ساده در نظام جمهوري اسلامي ميخواهم نقاط مبهم موجود در سوابق جناب آقاي ميرحسين موسوي و همسرش را خاطر نشان و مطرح نمايم . چرا که امکان نفوذ فرصت طلبان در آب نمك خوابانده شده را به وضوح می بینم .
آرزو دارم با بيان شفاف و عاقلانه ی آقای موسوی و یا همسرشان، حسنظن امثال اينجانب در عدم نقش آفرینی موسوی در سناریویی نظیر به قدرت رساندن بنی صدر ،تبديل به يقين گردد.
...سؤال بسيار اساسي كه ايشان بايد هرچه سريعتر به آن پاسخ بگويند اينست كه چگونه ايشان حدود 2 سال مانده به پيروزي انقلاب اسلامي و سقوط نظام ستمشاهي، به همراهي همسرش سر از آمريكا درآورد؟
بنده هيچ سابقه ی تحصيلي در اين دوره از ايشان در اسناد و لينك هاي رسمي دانشگاه های آمريكا مشاهده نكردهام. چرا درست پس از سفر ژنرال هایزر به تهران (که جهت برخی تدبیرهای وی در پذیرش سقوط ستمشاه و برنامه ریزی جهت ترور یا کودتا و یا انحراف در مسیر میلیونی طرفداران امام خمینی صورت پذیرفت) ، جناب ميرحسين موسوي با همسرش سر از تهران در آوردهاند؟
...آنچه من امروز احساس وظيفه مي كنم حتما در افكار عمومي مورد توجه قرار گيرد، یافتن پاسخ مناسب به این سوال است که به چه دليل بعد از سي سال كه از استقرار نظام جمهوري اسلامي ميگذرد، بايد خانمي كه داعيه بانوي اول شدن را دارد، از بيان اسم و هويت واقعي خود طفره رفته و همچنان و همواره از یکی دو اسم مستعار استفاده كند؟!
... چه اسراري در سال هاي اقامت در آمريكای ایشان یعنی "زهره کاظمی آزاد" و یا همان "زهرا رهنورد" كمي قبل از انقلاب در ايران وجود داشته است؟
... چه افرادی و در چه كشورهایي واسطه سفر اين خانم، یعنی زهره كاظميآزاد، با اسامی مستعار دیگر، مثل "زینب بروجردي" یا همان "زهرا رهنورد" به آمریکا بوده اند؟
این چه آریستوکراسی است که دو خواهر کاظمی ( زهرا با اسم مستعار ژاله و زهره با اسم مستعار زهرا رهنورد ) بعد از اخراج پدرشان از ارتش توسط معلوم الحالی مثل احمد شاملو کشف میگردند؛ که یکی سوگلی هویدا آخرین نخست وزیر جدی قبل از انقلاب ؛ و دیگری همسر اولین نخست وزیر پابرجای بعد از انقلاب بوده اند.
چرا خواهر مرحومه ايشان، زهرا كه در سال 1383، كه در واشنگتن دي.سي در گذشت ؛ از اسم مستعار "ژاله" استفاده ميكرد؟
- آيا خانم زهره كاظمي آزاد (همسر ميرحسين موسوي) ميتوانند ليست مسافرت هاي قبل از انقلاب خود را بويژه به پايتختهاي اروپايي و آمريكا به خاطر بياورند؟
- ساختمان موسوم به پارك دوپرنس كه توسط فرح پهلوي طراحي و در تقاطع شيخ بهايي و ملاصدرای زهرا کاظمی راد خواهر زن موسوی تهران قرار داشته غیر از این دو خواهر، مأمن و مأواي دوبلور فیلم های قبل از انقلاب چه خواهران مکشوفه ی دیگری بوده است؟
آيا احكامي كه ميرحسين موسوی يا سيدمحمد خاتمي با نام مستعار براي این خانم صادر كردند (حداقل در سطح رياست دانشگاه الزهرا) یا مدارک تحصیلی او برای دریافت حقوق ، قانوني بوده است و حتی يك كپي از شناسنامه ی حقیقی ضميمه داشته است؟...
خود جناب آقاي ميرحسين موسوي همانند بسياري ديگر از عناصر مرتبط با جريانهاي مبارزه مسلحانه قبل از پيروزي انقلاب داراي اسم مستعار (حداقل "حسين رهجو" ) ميباشند كه اين هويت از مؤسسين به اصطلاح جنبش مسلمانان مبارز بودهاست.
... نباید فراموش کرد که دو تن از كادرهاي جوان حزب ايران يعني "محمد نخشب" و "عبدالحسين راضي" در اوايل دهه 30 انشعاب كرده و حزب مردم ايران را تحت تأثير به اصطلاح خداپرستان سوسياليست تأسيس نمودند و با اعلام وفاداري كامل به "محمد مصدق السلطنه" خود را مترقيان مذهبي برميشمردند. پس از قيام عاشورايي حضرت امام خميني و مقلدانشان در خرداد 1342، نخشب، نام حزب مردم ايران را به جنبش آزاديبخش ملي ايران (جاما) تغيير داد.
در همين دوران بود كه صادق قطبزاده به آمريكا رفته و در آنجا با حمايت و همكاري محمد نخشب و ديگر شخصيت هاي متعلق به جبهه ملي، سازمان دانشجويان ايراني در آمريكا را راهاندازي كرده بود.
بعد از كنارهگيري "عبدالحسین راضي" از سياست و مرگ نخشب در آمريكا در دههي 1350، دو نيروي كليدي "جاما" و طرفدارانشان به مبارزه قهرآميز و مسلحانه روي آوردند. جالب است كه هر دو جريان خود را خداپرستان سوسياليست ميخواندند. اين دو نفر كليدي، يعني "كاظم سامي كرماني"، روانپزشك مقيم تهران (که قتل عجیب او همچنان در هاله ای از ابهام قرار دارد) و "حبيبالله پيمان"، دندانپزشك مقيم تهران (پس از همراهي عناصري چون رسول رزق جوقناد، حسين زادعيسي، مصباح تلقيني و ديگران) در دهه پنجاه به آموزش توليد مواد منفجره و خريد سلاح و مهمات و مبارزه قهرآميز مسلحانه روي آوردند.
سؤال اينجاست كه آقاي ميرحسين موسوي به عنوان يكي از کلیدهای خداپرستان سوسياليست چه نسبتي با اين مبارزات مسلحانه (كه غالباً غيرشرعي و ناهماهنگ با فقهاي جامعالشرايط بوده است) داشتهاند؟
از آنجا كه در خط مشي جاما همكاري هاي تاكتيكي با چريك هاي اكثريت فدايي خلق و نيز حزب توده كاملاً تعريف شده بوده است و هر دوي اين دو جريان مستقيماً با سرويس هاي جاسوسي ابرقدرتها در تعامل مستقيم بودند، جناب ميرحسين موسوي به عنوان عضو همراه اين گروهك (جاما) تا چه اندازه درگير اين تعاملات بودهاست؟
چرا جاما به عنوان مخفف جنبش اسلامي مردم ايران با زيركي و ظرافت تغيير نام داد؟
هزينه اقامت قريب به 2 سال ميرحسين و همسرش از كجا و چگونه تأمين گرديده بود؟ ايشان در قبل از پيروزي انقلاب به مفهوم مبارزاتي (و نه فاميلي و نژادي) ارتباط با كداميك از بزرگان حول امام خميني را داشت؟
ميرحسين 2 سال سپاهي دانش در شهركرد بوده است و سپس سر از واشنگتن دي.سي درآورده است. دفتر شركت مشاوره معماري سمرقند با چه هدفي و با سرمايه چه مجموعهاي توسط ایشان تأسيس و راهاندازي گرديد؟
در سوابق رسمي ايشان آمده متولد 1320، از 1332 از تبريز به تهران آمده، در مدارس "جامي" و "عنصري" تبريز و بعد از ورود به تهران دبيرستان "جعفري" و در سال آخر مدرسه "مروي"، در سال 1348 گويا كارشناسي ارشد خود را در رشته معماري و شهرسازي گرفته و "حسن آلادپوش"، "عبدالعلي بازرگان"، "محمدعلي نجفي"، مهندس "حجت"، مهندس "نقرهكار"، مهندس "محمد بهشتي"، مهندس "انوار" طبق اعلام ايشان دوستان صميمي او هستند.
خداپرستان سوسياليست سه هدف عمده از تشكيل جاما را به اين شرح تبليغ ميكنند: حمايت از مذهبيهاي سازمان مجاهدين خلق، پشتيباني از انديشههاي دكتر علي شريعتي، حمايت از جنبش تودهاي مردم ايران؛ ميرحسين موسوي در راستاي تحقق سه هدف فوق با چه سازمانها و افرادي تعامل داشته است؟
البته در بحث بعد از انقلاب ايشان هم كه به شهيد بهشتي و شهيد رجايي وصل شدند، مطالب و اسناد بسيار مهمي از شهيد آيت(ره) و هشدارهاي اين شهيد گرانقدر به شهيد بهشتي وجود دارد كه در صورت لزوم ريز به ريز آنها بايد طرح و بررسي گردد و به حول و قوهي الهي اين كار را صورت خواهم داد.